Newsletter

Máte záujem o novinky? Zadajte tu Vaš email

SpäťHlavná strana / Články / Stoko® starostlivosť o pokožku

Tekuté rukavice

1.10.2013
Tekuté rukavice

Tekuté alebo neviditeľné rukavice? Čo to vlastne je?

Profesionálny krém, ktorý po nanesení obalí každé miesto na Vašej ruke  a tým vznikne neviditeľná ochranná bariéra, ako keby ste si navliekli rukavice.

Výhody používania tekutých rukavíc

a) nečistoty sa neprilepujú

b) nevstrebávajú sa škodlivé látky

c) uľahčujú a urýchľujú čistenie rúk až o 90%

d) spotrebujete menej vody a čistiacich prostriedkov

e) nezanecháva pocit mastnoty

f) nemenia sa úchopové vlastnosti

g) ochrana pokožky pred vysúšaním a chorobami

h) koža je jemná, vláčna, zdravá

Môžme teda povedať, že používanie tekutých rukavíc má ako zdravotný, finančný tak aj ekologický pozitívny dopad.

Nemecká firma Evonik Stockhausen 100 ročným vývojom a výskumom tých najlepších zložiek na podporu zdravia pokožky vyvinula produktovú radu Stoko® Skin Care.  Je to synonymum pre zaistenie zdravej pokožky namáhanej vplyvmi v práci aj domova.

Ponúkame Vám kompletný program, ktorý sa skladá z troch vzájomne sa doplňujúcich častí: ochrana, čistenie a regenerácia pokožky. K tejto rade ponúkame aj dávkovače, ktoré zabezpečujú efektívne, hygienické a úsporné dávkovanie prípravkov. Jednoducho sa s nimi manipuluje a ľahko sa udržujú.

  • Ochranné krémy sú určené na použitie pred pracovnou činnosťou. Vytvárajú na pokožke neviditeľnú vrstvu - film, ktorá ako rukavica chráni pokožku pred nepriaznivými vplyvmi a uľahčuje následné umývanie nečistôt.
  • Čistiace pasty sú určené na dôkladné a zároveň šetrné odstránenie povrchových nečistôt z pokožky bez podráždenia a vysušenia kože.
  • Regeneračné krémy sú určené na každodenné ošetrenie namáhanej a poškodenej pokožky rúk pri práci vo všetkých odvetviach priemyslu, či domácnosti. Účinky krému oceníte ako pri preventívnej aplikácii, tak po práci, kde zaisťujú namáhanej pokožke rúk okamžitú úľavu a regeneráciu.