Newsletter

Máte záujem o novinky? Zadajte tu Vaš email

SpäťHlavná strana / Články / Vynikajúce rukavice Cropper Strong

Vynikajúce rukavice Cropper Strong

17.5.2016
Vynikajúce rukavice Cropper Strong

Rokmi overené kvalitné pracovné rukavice CROPPER STRONG sú päťprstové bezošvé pletené rukavice zo syntetického materiálu - modifikovaného skleneného vlákna, Spandexu a nylonu, so zosilnením z hovädzej štiepenky v dlani a na prstoch, zdvojenou vrstvou medzi palcom a ukazovákom a prekrytými špičkami prstov. Tieto pracovné rukavice sú určené k ochrane proti mechanickým rizikám v suchom, ako aj vlhkom prostredí k manipulácii s materiálmi a pre montážne práce. Sú určené pre prácu vo všetkých priemyselných odboroch. Norma EN 388, EN 420.

AKCIOVÁ CENA 5,00 Eur bez Dph / pár

Pri týchto pracovných rukaviciach by sme chceli vyzdvihnúť najmä odolnosť proti prerezaniu 5 a výkonnostný stupeň úchopovej schopnosti 4. Vysoká odolnosť proti oderu a trhaniu robí z týchto pracovných rukavíc kvalitnú a účinnú ochranu pre Vaše ruky v širokom spektre pracovného zamerania. Osvedčili sa a máme veľmi dobré odporúčania na výdrž, či vysokú ochranu proti porezaniu zamestnancov napríklad vo výrobe a v lisovniach plechov.

Spôsob skúšky odolnosti proti prerezaniu rukavice - rukavice sú rezané protismerne sa otáčajúcou kruhovou čepeľou, ktorá vykonáva striedavý pohyb pod predpísaným zariadením. Výsledná odolnosť sa hodnotí indexovým číslom (od 1,2 do 20) podľa ktorého sa rozlišuje 5 tried stupňa ochrany, pričom najvyššia trieda znamená najvyššiu odolnosť proti prerezaniu.

Odolnosť Skúška Úroveň Stupeň ochrany
proti oderu počet cyklov, pri konštantnej rýchlosti potrebných k poškodeniu vzorky 8000 cyklov 4
proti prerezaniu čepeľou počet cyklov, pri konštantnej rýchlosti potrebných k prerezaniu vzorky 20 index 5
proti ďalšiemu trhaniu maximálna sila potrebná k roztrhnutiu vzorky 75 N 4
proti prepichnutiu sila potrebná k prepichnutiu vzorky štandardizovaným razidlom 60 N 2